photo google-plus-2_zps0c4362cc.png  photo rss_zpsd7ef4ba5.png  photo facebook_zpsc3d01cd2.png
Latest Movie :
Home » , , , , » Troia (Troy 2004)

Troia (Troy 2004)

Troy (2004) Film Online subtitrat in limba Romana.
Troy (2004) Film Online subtitrat in limba Romana.
O nominalizare Oscar.

De-a lungul timpului, oamenii au purtat razboaie. Unele pentru putere, unele pentru glorie, unele pentru onoare - si altele pentru iubire.
In Grecia antica, pasiunea unuia dintre cele mai celebre cupluri ale literaturii, Paris, Printul Troiei (ORLANDO BLOOM) si Elena (DIANE KRUGER), Regina Spartei, genereaza un razboi care va devasta o civilizatie.
Cand Paris o rapeste pe Elena sotului ei, Regelui Menelau (BRENDAN GLEESON), aceasta este o insulta care nu poate fi suportata. Mandria familiala spune ca un afront adus lui Menelau este un afront fratelui sau, Agamemnon (BRIAN COX), puternicul rege din Micene, care uneste imediat toate armatele vaste ale Greciei pentru a o aduce pe Elena inapoi din Troia, pentru a apara onoarea fratelui sau.
De fapt, lupta lui Agamemnon pentru onoare este corupta de aviditatea lui coplesitoare- trebuie sa cucereasca Troia pentru a castiga zona egeeana, asigurand astfel suprematia vastului sau imperiu.
Fortareata, sub comanda Regelui Priam (PETER O’TOOLE) aparata de puternicul print Hector (ERIC BANA), este o citadela pe care nici o armata nu a reusit sa o infranga. Un singur om reprezinta cheia victoriei sau a infrangerii Troiei - Ahile (BRAD PITT), considerat unul dintre cei mai mari luptatori in viata.
Arogant, rebel si aparent invincibil, Ahile nu are devotament fata de nimic si de nimeni, cu exceptia propriei glorii. Nevoia lui nestavilita de renume etern este cea care il determina sa atace portile Troiei sub steagul lui Agamemnon - dar iubirea va fi in final cea care ii decide soarta.


Troy (2004) PARTEA I

Troy (2004) PARTEA II

Sursa descriere : Cinemagia
Share this article :
 blogger tutorials and seo tips and tricks
 
Support : DMCA | Parteneri | Contact
Copyright © 2013. Filme Online Subtitrate in Limba Romana - All Rights Reserved